تمیز کردن قطعات چدنی اجاق گاز

 

 

اجاق گاز چرب و کثیف علاوه بر ظاهر نازیبای خود می تواند روی آشپزی شما تاثیر منفی به همراه داشته باشد و حتی ممکن است باعث آتش سوزی شود.

اگر شما به دنبال مشاوره ای درمورد چگونگی تمییز کردن قطعات چدنی اجاق گاز در کمترین زمان ممکن هستید ، ما در اینجا برای شما تمامی روش های کاربردی را فراهم کرده ایم.

پس آستین های خود را بالا بزنید و دست به کار شوید.

متودهای متنوعی در زیل ذکر شده اند و شما می توانید براساس نیاز خود هرکدام از روش ها را استفاده کنید:

روش سرکه :

این روش بیشتر برای پاکسازی روزانه و در مورد چربی های سبک و کم حجم کاربرد دارد.

1- سرکه را روی سر شعله ها و قطعات چدنی اجاق گاز اسپری کنید.

2- اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه باقی بماند.

3- با استفاده از یک پارچه تمییز سطح گاز را پاک کنید.

بسیار عالی! گاز شما براق تر و تمییز تر شده است. فقط به یاد داشته باشید، این روش به عنوان تعمیر و نگهداری مداوم موثر است و باعث کاهش چربی های شعله های گاز قبل از پخت و پز می شود.

روش جوش شیرین :

این روش برای چربی های بیشتر کاربرد دارد.

1- ابتدا تمام قطعات چدنی را ابا استفاده از آب ولرم و مایع ظرفشویی بشویید تا لایه سطحی چربی پاک شود.

2- محلول غلیظی از آب و جوش شیرین تهیه کنید.

3- تمام سر شعله ها و قطعات چدنی اجاق را داخل محلول به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

4- با استفاده از اسفنج نرم بقایای چربی را پاک کنید و با آب ولرم شست و شو دهید.

روش آمونیاک :

این روش برای چربی هایی که با دو روش قبلی پاک نشدند کاربرد دارد.

1- سر شعله ها و قطعات چدنی را داخل کیسه ای ضحیم قرار دهید

2- به ازای هر سر شعله یک چهارم فنجان آمونیاک رقیق را در کیسه بریزید.

3- برای احتیاط بیشتر (به دلیل خطرناک بودن آمونیاک) کیسه را داخل کیسه ای دیگر قرار دهید تا آمونیاک نشت نکند.

4- اجازه دهید برای یک ساعت باقی بماند.

5- سر شعله ها و قطعات چدنی را از کیسه بیرون آورید و کاملا تمییز کنید.

دیدگاه خود را ثبت کنید